• OZNAM

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ. V. Riznera oznamuje, že vzhľadom na aktuálny stav pandemickej situácie v okrese Nové Mesto nad Váhom (podľa COVID automatu je okres v čiernej zóne) a na základe rozhodnutia RUVZ v Trenčíne (vyhláška 121/2021),kde zakazuje zriaďovateľom a riaditeľom škôl a školských zariadení prevádzkovať základné a materské školy prezenčnou formou, bude vyučovanie od pondelka 22.03. 2021 pre všetky ročníky pokračovať dištančnou formou. Vzdelávanie v škole bude otvorené iba pre deti rodičov v kritickej infraštruktúre. Poprosíme rodičov a žiakov, aby sledovali oznamy na webovej stránke školy a správy cez EduPage.

          • OZNAM

          •      Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Trenčíne neruší vyhlášku o zákaze prevádzky škôl od 8. marca 2021. Okres Trenčín sa aj naďalej nachádza v štvrtom stupni varovania covid automatu a situácia so šírením ochorenia je ešte stále vážna.

             Vyhláška RÚVZ Trenčín zakazuje v okrese Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Bánovce nad Bebravou

            • všetkým zriaďovateľom a riaditeľom škôl a školských zariadení v okresoch Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Bánovce nad Bebravou, prezenčnou výučbou prevádzkovať materské školy, základné školy, špeciálne základné školy, stredné školy, zariadenia starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa, základné umelecké školy, zariadenia, ktoré majú oprávnenie uskutočňovať výchovu a vzdelávanie, prevádzkarne, v ktorých sa prevádzkuje živnosť starostlivosti o deti do šesť rokov veku dieťaťa, prevádzkarne, v ktorých sa prevádzkuje živnosť výchovy a mimoškolského vzdelávania detí a mládeže.

            Zákaz sa nevzťahuje

            • na zariadenia, ktoré poskytujú starostlivosť o deti zdravotníckych pracovníkov a ostatných zdravotníckych pracovníkov, zamestnancov zariadení sociálnej starostlivosti, zamestnancov spadajúcich pod systém základných záchranných zložiek (integrovaný záchranný systém) a bezpečnostných zložiek a zároveň sa nevzťahuje na školské zariadenia poskytujúce individuálne výchovné poradenstvo a prevenciu v zmysle § 112 písm. c) zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonoch.

            Vyučovanie bude od pondelka 15.03. 2021 pre všetky ročníky pokračovať dištančnou formou. Vzdelávanie v škole bude otvorené iba pre deti rodičov v kritickej infraštruktúre. Poprosíme rodičov a žiakov, aby sledovali oznamy na webovej stránke školy a správy cez EduPage.

             

             

          • OZNAM -

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ. V. Riznera oznamuje, že vzhľadom na aktuálny stav pandemickej situácie v okrese Nové Mesto nad Váhom (podľa COVID automatu je okres v čiernej zóne) a na základe rozhodnutia RUVZ v Trenčíne (vyhláška 87/2021),kde zakazuje zriaďovateľom  a riaditeľom škôl a školských zariadení  prevádzkovať základné a materské školy prezenčnou formou, bude vyučovanie od pondelka 08.03. 2021 pre všetky ročníky pokračovať dištančnou formou. Vzdelávanie v škole bude otvorené iba pre deti rodičov v kritickej infraštruktúre. Poprosíme rodičov a žiakov, aby sledovali oznamy na webovej stránke školy a správy cez EduPage.

          • OZNAM

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ. V Riznera  oznamuje, že vzhľadom na aktuálny stav pandemickej situácie v okrese Nové Mesto nad Váhom (podľa COVID automatu je okres v čiernej zóne), bude vyučovanie od pondelka 01.03. 2021 pre všetky ročníky pokračovať dištančnou formou. Vzdelávanie v škole bude otvorené iba pre deti rodičov v kritickej infraštruktúre. Poprosíme rodičov a žiakov, aby sledovali oznamy na webovej stránke školy a správy cez EduPage.

          • OZNAM

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ. V Riznera  oznamuje, že vzhľadom na aktuálny stav pandemickej situácie v okrese Nové Mesto nad Váhom (podľa COVID automatu je okres v čiernej zóne), bude vyučovanie od pondelka 22.2. 2021 pre všetky ročníky pokračovať dištančnou formou. Vzdelávanie v škole bude otvorené iba pre deti rodičov v kritickej infraštruktúre. Poprosíme rodičov a žiakov, aby sledovali oznamy na webovej stránke školy a správy cez EduPage.

          • Oznam ZŠ 11.2.2021

          • Jarné prázdniny 15.-19.02.2021

            Nakoľko sa náš okres momentálne nachádza v čiernej farbe a nevieme ako sa situácia bude vyvíjať po prázdninách, je potrebné, aby ste sledovali stránku našej školy- kde vás budeme informovať ako sa budeme po prázdninách učiť (prezenčne alebo dištančne). Ďakujeme za porozumenie.

          • Vážení rodičia a priatelia školy.

          •      Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše OBČIANSKE ZDRUŽENIE. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

            Finančné prostriedky budú použité na: skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole a skvalitnenie vybavenia školy.            

            -Ako postupovať-

            1. Požiadajte svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov a o vystavenie potvrdenia o zaplatení dane.

            2. Vyplňte vyhlásenie o poukázaní 2 % dane. Uveďte vaše meno, rodné číslo, bydlisko a sumu zodpovedajúcu 2% zaplatenej dane.

            3. Najneskôr do 30. apríla 2021 pošlite/doručte formuláre daňovému úradu v mieste vášho bydliska.

            Vahlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmu za 2020:

            vyhlasenie-o-poukazani-dane-1.pdf

          • Čestné vyhlásenie zákonného zástupcu

          • Oznamujeme rodičom žiakov, ktorí nastúpia 8.2.2021 do ZŠ, že pred vstupom detí do budovy ZŠ je potrebné mať vypísané tlačivo. Je možné si ho stiahnuť a vytlačiť z prílohy alebo si ho prísť vyzdvihnúť 5.2.2021 medzi 10:00-11:30 hod. do budovy ZŠ v tlačenej forme. vyhlasenie(2).docx

            Žiak, ktorý nebude mať podpísané tlačivo zákonným zástupcom nesmie nastúpiť na prezenčné vyučovanie.

            Ďakujeme za porozumenie.

          • Návrat žiakov do škôl 08.02.2021

          • Vážení rodičia,

            na základe rozhodnutia ministerstva školstva a epidemiológov a v súlade s Covid automatom

            otvárame školu 8.februára 2021 pre žiakov:

            - deti v materskej škole

            - pre žiakov 1.stupňa základnej školy

             

            Vyučovanie v školskom klube bude pokračovať ako pred prerušením vyučovania. T.j. - ranná ŠKD od 6:30 hod., poobedná do 15:00 hod.

            Vaše dieťa može vstúpiť do budovy školy

            - ak má negatívny test aspoň jednen zákonný zástupca žiaka

            - negatívny test nemusia mať žiaci starší ako 10 rokov

            - negatívny test musia mať všetci zamestnanci školy

            - platnosť testu je 7 dní

             

          • Oznam ZŠ 28.1.2021

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľudovíta Vladimíra Riznera Bošáca oznamuje rodičom a žiakom, že aj budúci týždeň 01.-05.2.2021 pokračujeme v dištančnom vzdelávaní. Ďakujeme za spoluprácu.

          • Oznam ZŠ 20.1.2021

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ. V. Riznera Bošáca oznamuje rodičom a žiakom, že aj nasledujúci týždeň 25.-29.1.2021 pokračuje 1. aj 2. stupeň ZŠ v dištančnom vzdelávaní. O prípadných zmenách vás budeme informovať.

          • Oznam ZŠ 13.1.2021

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ. V. Riznera Bošáca oznamuje rodičom a žiakom, že aj nasledujúci týždeň 18.-22.1.2021 pokračuje 1. aj 2. stupeň ZŠ v dištančnom vzdelávaní. O prípadných zmenách vás budeme informovať. 

          • OZNAM VÝCHOVNÉHO PORADCU

          • Testovanie T5-2021 pre žiakov 5. ročníka sa ruší.

            Pre žiakov 9. ročníka sa uskutoční testovanie T9- 2021 v termíne 9.-10. júna 2021 s náhradnými termínmi 24.- 25. júna 2021.

            Prijímacie konanie na stredné školy:

            1. termín 3. – 4. mája 2021

            2. termín 10. – 11. mája 2021

            Talentové prijímacie skúšky:

            1. termín 5. -7. mája 2021

            2.termín 12. -14. mája 2021

          • Oznam ZŠ 5.1.2021

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ.V.Riznera Bošáca oznamuje rodičom a žiakom, že od 11.1.2021 bude prebiehať dištančné vzdelávanie vo všetkých ročníkoch ZŠ a to na základe rozhodnutia MŠ VVaŠ SR. Bližšie info ohľadom online hodín u svojich triednych učiteľov.

            V prípade, že si potrebujete niečo vziať zo školy: Škola bude otvorená v piatok 8.1.2021 od 15:00-15:30 hod. Ďakujeme za spoluprácu.

          • Vianočné prianie

          • Zamestnanci Základnej školy s materskou školou Ľudovíta Vladimíra Riznera Bošáca prajú všetkým pokojné Vianoce v kruhu najbližších. 

            Maličký anjelik v okne stál 

            a krásne Vianoce všetkým ľuďom prial.

            Aby v novom roku zdravie, šťastie, lásku mali

            a stále sa usmievali. 

             

          • Oznam ZŠ

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ. V. Riznera oznamuje rodičom a žiakom 1. stupňa ZŠ, že z dôvodu zvyšujúceho sa počtu zamestnancov pozitívnych na Covid-19 sa prevádzka základnej školy zatvára od 16.12.2020. Prosím sledujte stránku našej školy a pokyny triednych učiteľov. Zároveň žiaci 1. stupňa prechádzajú na dištančné vzdelávanie. Ďakujeme za porozumenie. 

          • Oznam ZŠ

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Ľ. V. Riznera Bošáca oznamuje rodičom žiakov 3. ročníka, že z dôvodu stretnutia sa s pedagogickým zamestnancom našej školy, ktorý je pozitívny,  ich posielame do 10 dňovej karantény. Vyučovanie bude prebiehať online cez MS Teams a edupage. Prosíme rodičov, aby si cez víkend vyskúšali prihlásenie sa do MS Teams-u (v prípade problémov, kontaktujte triedneho učiteľa). V pondelok si s triednymi učiteľmi vyskúšajú pripojiť sa. Sledujte stránku našej školy a správy od triednych učiteľov. Ďakujeme za porozumenie. 

    • Kontakty

      • Spojená škola, Bošáca 396
      • Spojená škola: riaditeľka Mgr. Renáta Záhorová : 0904 704 029, 032/7781210



        Materská škola: ZRŠ Mgr. Lenka Kyselicová: 0903 754 923, 032/7781154


        Školská jedáleň, Zuzana Režná: 032/ 7781117


        Ekonóm, Silvia Rýdza: 032 7781210
      • Bošáca 396,
        91307 Bošáca
        Slovakia
      • 55182739
      • 2121929370
      • Materská škola:
        913 07 Bošáca 131
        mob. : 0903754923
        tel. 032 7781154 - jedáleň
        email: msbosaca@gmail.com
    • Prihlásenie