• Darca sk - TESCO
          • Darca sk - TESCO

          • S radosťou Vám oznamujeme, že náš projekt s názvom „Spájame generácie“ bol v programe „Vy rozhodujete, my pomáhame 2016“ hodnotiacou komisiou zaradený medzi tri najlepšie v regióne! Postupili sme do druhého kola, v ktorom sme boli ÚSPEŠNÍ.

            Ďakujeme všetkým hlasujúcim, že podporili správnu a potrebnú aktivitu. Veľká vďaka patrí zamestnancom Tesca, pani učiteľkám a deťom, samozrejme rodičom a všetkým priateľom školy, ktorí sa podieľali na hlasovaní za NÁŠ PROJEKT "Spájame generácie".

            ĎAKUJEM

            INFO o PROJEKTE

            Našim zámerom je podporiť deti k pravidelnosti stretávať sa s našimi dôchodcami pri rôznych príležitostiach (športové hry, logické myslenie, spevácke súťaže, aktívne hry), aby sa ľudia neizolovali a nerobili zbytočné bariéry medzi generáciami. Vytvorením „altánku“ na posedenie s „babičkami a deduškami“ by sme dali možnosti na stretávanie sa, pripravovať aktivity, či už počas prázdnin alebo využívanie priestorov v rámci mimo vyučovania. Tieto priestory by sme chceli využívať aj počas vyučovania.

        • ZÁPIS DO ZŠ
          • ZÁPIS DO ZŠ

          • Riaditeľka Základnej školy s materskou školou Ľudovíta Vladimíra Riznera Bošáca vyhlasuje zápis detí do prvého ročníka dňa 6. apríla 2016 od 13:00 do 17:00 hodine v budove školy.

            Bližšie info v bočnom menu "Zápis do prvého ročníka".

        • Jarné prázdniny
          • Jarné prázdniny

          • Vážení rodičia.
            Aj tieto jarné prázdniny 2016 (od 29.02. do 04.03.) Vám ponúkame v spolupráci s pani učiteľkami, pani Hrančovou a Jednotou dôchodcov trávenie jarných prázdnin v našej telocvični v športovom duchu v čase od 9:00 hod do 13:00 hod. V prípade, že sa momentálne neviete rozhodnúť, je možné, aby sa deti zahlasovali potom každý deň do 9:00 hod. v telocvični. V týchto dňoch obed nebude, treba si zabezpečiť väčšiu desiatu, pitie a samozrejme prezúvky vhodné do telocvične (škola bude zatvorená, vchádzať sa bude hlavným vchodom do telocvične).

            Tešíme sa na vašu účasť.

        • RECEPTY
          • RECEPTY

          • Prosím o spoluprácu pri projekte ministerstva školstva „Receptúry v školských jedálňach očami detí“. Žiaci môžu do školy priniesť recepty na bezmäsité, zeleninové a zemiakové pokrmy ktoré im chutia a chceli by ich zaradiť do materiálno-spotrebných noriem pre školské stravovanie.

            Najvhodnejšie receptúry budú hodnotené členmi pracovnej skupiny a odborníkmi na výživu a následne budú  predložené na odsúhlasenie  ministrovi školstva.

            Za spoluprácu ďakujem.

        • PODPORTE NÁS
          • PODPORTE NÁS

          • S potešením Vám oznamujeme, že NÁŠ projekt predložený v 4. ročníku programu SPPoločne bol úspešný a zaradil sa medzi 150 projektov, ktoré postupujú do fázy hlasovania. Obstál vo veľmi veľkej konkurencii až 881 prihlásených projektov a môže sa uchádzať o podporu verejnosti.
            NÁŠ projekt postupuje do verejného on-line hlasovania, ktoré bude prebiehať od 8. septembra do 5. októbra 2015 na www.sppolocne.sk .
            Veľmi VÁS všetkých priateľov školy prosíme o hlasovanie, aby ste podporili NÁŠ projekt.
            Je len vo VAŠICH a NAŠICH rukách, koľko hlasov sa nám podarí získať.

            Spájajme generácie a podporme dobrú myšlienku.
            ĎAKUJEME!

            (na nižšie uvedený odkaz je potrebné kliknúť a stlačiť slovko hlasovať, napísať vaše tel. číslo bez 0 a na smsku Vám príde kód, ktorý napíšete do ďalšieho políčka, týmito krokmi nás podporíte ĎAKUJEME)

            (na nižšie uvedený odkaz, prosím, kliknite a hlasujte, zdielajte a podporte nás; ĎAKUJEME!)

            http://www.sppolocne.sk/sk/o-nas/podporili-sme/detail-projektu/945?1=1&region=2&order=p_name

             

        • Príhovor riaditeľky školy
          • Príhovor riaditeľky školy

          • Vážení hostia, vážení rodičia, milé kolegyne, nepedagogickí pracovníci a milí žiaci!

            Po prázdninách a dovolenkách vás opäť srdečne vítam na pôde našej školy. Skôr, než budem pokračovať, mi dovoľte, aby som hneď v úvode privítala ctených hostí, ktorí prijali naše pozvanie a budú sa svojou prítomnosťou spolupodieľať na otvorení nového školského roka 2015/2016:

            1. za zriaďovateľa pán starosta Mgr. Daniel Juráček
            2. starosta Zemianskeho Podhradia Miroslav Zámečník, starostka Tr. Bohuslavice Ing. Bibiána Naďová
            3. kaplán PaedDr. Martin Klement a pani farárka Mgr. Jana Drottnerová

             

            Zároveň mi dovoľte predstaviť vedenie školy a pani učiteľky:

            Mgr. Daniela Záhorová, riaditeľka školy

            Mgr. Katarína Kusendová – ZRŠ pre základnú školu

            I.A

            Triedny učiteľ Mgr. Danka Mitanová

             

            I.B

            Triedny učiteľ Mgr. Slávka Ondrášková

             

            II.

            Triedny učiteľ Mgr. Ľudmila Matejíková

             

            III.

            Triedny učiteľ Mgr. Jana Kukučová

             

            IV.

            Triedny učiteľ Mgr. Gabriela Ondrášiková

             

            V.

            Triedny učiteľ Ing. Danka Holičková

             

            VI.

            Triedny učiteľ PaedDr. Ing. Zuzana Nagyová

             

            VII.

            Triedny učiteľ Mgr. Zdenka Karlíková

             

            VIII.

            Triedny učiteľ Mgr. Silvia Dzuráková

             

            IX.

            Triedny učiteľ Mgr. Zuzana Kukučová

             

             

            Ďalší učitelia:

            Ing. Gabriela Baginvá, Mgr. Slávka Miková, asistentka učiteľa Mgr. Lucia Benková, vychovávateľka Veronika Svatová

            V úvode svojho príhovoru som spomenula nádherný čas prázdnin a dovoleniek. Dúfam, že všetci ste mali možnosť užiť si radostné chvíle v kruhu najbližších, že ste si oddýchli od školských povinností a načerpali nové sily, najmä fyzickú a psychickú pohodu pre úspešné zvládnutie nového školského roka. Počnúc dnešným dňom totiž ten pomalý a pokojný rytmus prázdnin a dovoleniek končí a vystrieda ho dlhodobejšie pracovné tempo ako učiteľov, tak aj vás, žiakov.

                        Dovoľte mi, vážené dámy, vážení páni, milí žiaci, krátko sa prihovoriť jednotlivým skupinám ľudí, ktorých vzájomná spolupráca je jedným z hlavných predpokladov fungovania dobrej školy. 

            1. Vážení rodičia,

            dennodenne nám zverujete to najcennejšie, vaše deti. Od učiteľov očakávate maximálny profesionálny prístup k práci a od školy kvalitnú výchovno-vzdelávaciu činnosť. Som presvedčená o tom, a to určite hovorím aj za svojich kolegov, že máme rovnaký zámer, ktorý je možné docieliť, a to cestou dobrej komunikácie a vzájomnej spolupráce, na ktorú sa všetci tešíme.

            2. Vážený pedagogický zbor, milé kolegyne,

            DOBRÝ UČITEĽ je ten, ktorý s úsmevom víta ráno deti do školy, má svoj harmonogram dňa, povzbudzuje a oceňuje žiakov, je dirigentom triedy, udržiava poriadok a disciplínu, je reprezentantom všeľudských hodnôt, je darom pre svoju krajinu. Vážené kolegyne, týmto chcem v dobrom pripomenúť, aká náročná a namáhavá, no zároveň vznešená a krásna je vaša práca – prajem vám preto veľa pozitívnej energie, množstvo pedagogického taktu a odpovedí na zvedavé otázky vašich žiakov.

            3. Milí žiaci,

            keďže tvoríte najdôležitejšiu súčasť nielen tejto, ale každej školy, a zjavne ste tu v prevažnej väčšine, dovoľte mi na záver prihovoriť sa aj vám. Naša škola vám ponúka množstvo možností nielen v oblasti vzdelávacej, ale aj v oblasti záujmovej činnosti, a to na zdokonaľovanie svojich skrytých talentov, túžob a snov v oblasti vedeckej, jazykovej, športovej, kultúrnej, či inej, ktorá vás baví a zaujíma. Našim deviatakom prajem úspešný záverečný ročník a úspešné testovanie 9 – postavte sa k nemu zodpovedne a urobte všetko preto, aby sme boli my, vaši učitelia, ako aj vaši rodičia, ale predovšetkým vy sami pri prezeraní svojich výsledkov na seba hrdí. Osobitne na našej škole vítam našich najmenších – našich prváčikov, ktorí sa po prvýkrát posadia do školských lavíc a po prvýkrát začujú zvonenie školského zvončeka. Tento školský rok bude pre nich rokom mnohých zmien, preto sa my všetci posnažíme pomáhať im pri riešení ich detských problémov a starostí.

            Pri tej príležitosti by som rada predstavila kolegyne, ktoré budú našich najmenších sprevádzať ich prvým dôležitým školským rokom:

            1.A trieda – TU p. Mgr. Danka Mitanová

            1.B trieda – TU p. Mgr. Slávka Ondrášková

            Vážení prítomní, na záver mi dovoľte povedať, že my, učitelia, urobíme všetko preto, aby ste tu dostali nielen kvalitné základné vzdelanie, ale aby ste s radosťou otvárali dvere tejto školy a  boli hrdí na to, že ste žiakmi práve tejto školy.

            Prajem Vám teda všetkým úspešný a šťastný nový školský rok 2015/2016

        • ZAČIATOK NOVÉHO ŠKOLSKÉHO ROKA
          • ZAČIATOK NOVÉHO ŠKOLSKÉHO ROKA

          •  

             

             

             

             

             

             

             

             

            Vážení rodičia, milé deti!

            Opäť je tu nový začiatok školského roka. Ako vždy sa školský rok začína 1. septembra, ale dvere školy sa pre Vás otvoria v stredu 2. septembra 2015 o 8:00 hodine. Spoločne sa zdržíme na otvorení nového školského roka asi do 9:00 hodiny, takže nebude ani družina, ani vyučovanie, ani obed.

            Riadne vyučovanie sa začne vo štvrtok 3. septembra 2015 o 7:45 hodine.

            Nový školský rok 2015/2016 si pre Vás pripravil rôzne prekvapenia. Dúfame, že sa Vám v ňom bude dariť a páčiť aspoň tak dobre, ako v minulom školskom roku.

            Najviac sa tešíme na nových prváčikov. Nezabudnite si priniesť tašku na krásne nové učebnice a školské potreby.

            Teda dovidenia v stredu  2. septembra 2015  o 8:00 hodine.

            Tešia  sa  na  Vás  všetky  pani  učiteľky.

        • HEVITOUR 60 - 2015
          • HEVITOUR 60 - 2015

          • HEVITOUR 60 – 2015

            Dňa 19. júna 2015 o 8:30 hod. nás navštívi známy spisovateľ Daniel Hevier.

            Vstupné pre deti: jedna vybitá batéria.

            Vystúpenie p. Heviera sa sústreďuje na jeho najnovšiu knižku Svet zachránia rozprávky. Knižku bude možné kúpiť, cena so zľavou 7,- €. V prípade záujme doniesť peniaze, autor bude dávať aj autogramy do knižiek detí z ich vlastnej knižnice alebo pamätníčkov (pán autor sa nebude podpisovať na telo, zdrapy papiera, záložky a podobné materiály).

            K turné bude k dispozícii tričko s nápisom S deťmi sa dá dohodnúť a bufky s logom HEVI. Cena trička je 10,- €, bufky 4,- € (ak si niekto zakúpi knižku, cena bufky je 3,- €).

            Sme veľmi radi, že si na skvelé turné vybrali aj NAŠU ŠKOLU.

        • DOPRAVA
          • DOPRAVA

          • Oznam MŠ
            v piatok dopoludnia dňa 22.mája 2015 sa budeme v ZŠ v Bošáci hrať na dopravu, neskôr strávime dopoludnie s policajtmi na ihrisku v Zem.Podhradí. Príchod je o 12.00hod. Poprosíme Vás, oblečte v tento deň deti športovo.
            Ďakujeme

        • MIROSLAV „BRUISE“ ŽILKA
          • MIROSLAV „BRUISE“ ŽILKA

          •  

             

             

             

             

             

             

             

             

             

            Miroslav „Bruise“ Žilka:  Dĺžka programu: 45 minúť + 15 minút autogramiáda.

            1. Intro
            2. Choreografia z Finále „ČSMT“
            3. Lockin´ choreografia
            4. História štýlu „Lockin“ spojená s tanečnou školou „Lockin“
            5. Semifinálová choreografia z „Das Supertalent“
            6. História štýlu „Poppin“ s tanečnou školou „Poppin“
            7. Tanečný súboj o cenu
            8. Choreografia „Mozart“ z „ČSMT“
            9. Autogramiáda
    • Kontakty

      • Spojená škola, Bošáca 396
      • Spojená škola: riaditeľka Mgr. Renáta Záhorová : 0904 704 029, 032/7781210



        Materská škola: ZRŠ Mgr. Lenka Kyselicová: 0903 754 923, 032/7781154


        Školská jedáleň, Zuzana Režná: 032/ 7781117


        Ekonóm, Silvia Rýdza: 032 7781210
      • Bošáca 396,
        91307 Bošáca
        Slovakia
      • 55182739
      • 2121929370
      • Materská škola:
        913 07 Bošáca 131
        mob. : 0903754923
        tel. 032 7781154 - jedáleň
        email: msbosaca@gmail.com
    • Prihlásenie